خانه / فارس / غذاهای محلی استان فارس

غذاهای محلی استان فارس

در مناطق مختلف شهری ، روستایی و در بین عشایر استان فارس غذاهای محلی خاصی رایج است که از آن جمله می توان به انواع آش ، انواع آبگوشت ، پلو بابونه ، هویج پلو ، کوفته هِلِو ، دم پخت ، میگو پلو ، کلم پلو شیرازی ، انواع خورشت ، انواع بورانی ، آلوخاک ، دوپیازه گوشت ، دوکاسنی ، مرغ و مسما ، آب تماته ، کنگر ماست ، انواع بادنجان ، للک شیره ، چغندر ماشک ، کنسومه سبزی ، خوراک قلیه ماهی ، املت شیرازی ، کباب ترب ، حلوای خارک ، قلیان و قیچی ، چنگال شکر ، ترشی لیمو ، سالاد مخلوط ، خرماکنجدی ، ده ها خورشت و چاشت دیگر اشاره نمود.

درباره ی بهامین سهرابی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *